صادره به تاریخ، صادره در تاریخ، تاریخ صدور:
آوارگان روهینگیا روز دوشنبه از فیس بوک به دلیل اینکه این شبکه اجتماعی در توقف سخنان نفرت انگیز در پلتفرم خود و تشدید خشونت علیه اقلیت های آسیب پذیر شکست خورده است، از فیس بوک شکایت کردند.
این دادخواست که در کالیفرنیا تنظیم شده است، می گوید الگوریتم هایی که این شرکت مستقر در ایالات متحده را تقویت می کند، اطلاعات نادرست و افکار افراطی را تشویق می کند که در دنیای واقعی به خشونت تبدیل می شود.
در سند دادگاه آمده است: «فیس بوک مانند رباتی است که با یک مأموریت منحصر به فرد برنامه ریزی شده است: رشد.
واقعیت غیرقابل انکار این است که رشد فیسبوک که با نفرت، تفرقه و اطلاعات نادرست تغذیه میشود، صدها هزار روهینگیایی ویران شده را پشت سر گذاشته است.
اساساً، گروه مسلمان با تبعیض گسترده در میانمار مواجه است، جایی که آنها به عنوان متجاوزان تحقیر می شوند، حتی اگر نسل ها در این کشور زندگی کنند.
صدها هزار نفر از روهینگیا با حمایت عملیات نظامی، که به گفته سازمان ملل نسلکشی است، از مرز بنگلادش در سال 2017 تبعید شدند و از آن زمان تاکنون در کمپهای بزرگ آوارگان زندگی میکنند.
بسیاری دیگر در میانمار باقی می مانند، جایی که اجازه شهروندی ندارند و در معرض خشونت عمومی و همچنین تبعیض رسمی توسط حکومت نظامی حاکم قرار دارند.
این شکایت ادعا می کند که الگوریتم های فیس بوک، کاربران آسیب پذیر را مجبور می کند تا به گروه های افراطی فزاینده بپیوندند، وضعیتی که "در معرض استثمار سیاستمداران و رژیم های مستبد است."
گروههای حقوق بشر مدتهاست که فیسبوک را متهم کردهاند که برای جلوگیری از انتشار اطلاعات نادرست و اطلاعات نادرست آنلاین به اندازه کافی تلاش نمیکند.
منتقدان می گویند که حتی زمانی که در پلتفرم خود در مورد سخنان نفرت انگیز هشدار داده می شود، این شرکت اقدامی نمی کند.
آنها غول رسانههای اجتماعی را متهم میکنند که اجازه انتشار دروغها، تأثیرگذاری بر زندگی اقلیتها و تحریف انتخابات در دموکراسیهایی مانند ایالات متحده را میدهد، جایی که اتهامات بیاساس تقلب در میان دوستان همفکر خود در حال گسترش است.
امسال، یک افشای بزرگ از یک شرکت داخلی باعث شد که مطالبی مطرح شود که ادعا میکرد فیسبوک، که شرکت مادر آن اکنون متا نامیده میشود، میداند که سایتهایش میتواند به برخی از میلیاردها کاربرش آسیب برساند - اما مدیران رشد را به ایمنی ترجیح دادهاند.
خبرچین فرانسیس هاوگن در ماه اکتبر به کنگره ایالات متحده گفت که فیس بوک در حال "گسترش خشونت قومی" در برخی کشورها است.
طبق قوانین ایالات متحده، فیس بوک تا حد زیادی از مسئولیت محتوای ارسال شده توسط کاربران محافظت می شود.
پرونده روهینگیا، که مقدم بر این حمایت است، استدلال میکند که در صورت اعمال، قوانین میانمار - که چنین حمایتی ندارند - باید در این مورد اولویت داشته باشند.
فیس بوک که بلافاصله به سؤالات مربوط به این شکایت پاسخ نداد، در ایالات متحده و اروپا برای سرکوب اطلاعات نادرست، به ویژه در مورد انتخابات و ویروس کرونا، تحت فشار است.
این شرکت با چندین شرکت رسانه ای، از جمله AFP، شراکت ایجاد کرده است که برای بررسی نشریات آنلاین و حذف موارد غیرواقعی طراحی شده است.
(AFP)
[ad_2]
مقالات مشابه
- نقش کیس استوک در امنیت اطلاعات
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- مدعیان ظهور به عنوان قطع اضافی $600 سود نزدیک
- بهبود کارایی از طریق بودجه ریزی استراتژیک در مشاوره کسب و کار
- سابق selectman اعلام نوشتن در مبارزات انتخاباتی در گروتون
- مواد غذایی کیت توزیع به قبایل در Nagarahole
- Moose Jaw, پلیس به دنبال خاکستری فنجان حلقه صاحب
- What if ICE Regulations Against F-1 Students Went Through?
- پلهام پلیس به دنبال کمک گرفتن از سرقت مشکوک
- تجزیه و تحلیل: با ویروس جدید طرح تهمت می گذرد باک به کشورهای