آموزش سرچ کنسول برای مبتدیان

آموزش گوگل سرچ کنسول: کامل و رایگان از ورود و ثبت سایت تا انتها آموزش سئو

با وارد شدن در این قسمت٬ می توانید پیج هایی که AMP در آن ها قابل پذیرش هست را همراه با اخطارها مشاهده کنید. اگر تب performace خود را به طور منظم چک کنید٬ در مدت زمان بسیار کم متوجه خواهید شد که کدام صفحات یا عبارات کلیدی سایت شما نیاز به توجه و نظم دهی بیشتری دارد. حال از کجا شروع کنیم؟ در تب performace، یک لیست مشاهده می کنید که  شامل جستجوها٬ صفحات٬ کشورها و دستگاه ها می باشد. هر کدام از این دسته ها می توانند بر اساس clicks٬ impression (دیده شدن)٬ متوسط CTR (نرخ کلیک) و متوسط موقعیت٬ دسته بندی شده باشند. علاوه براین اطلاعات٬ کنسول جستجوی گوگل هر زمان که خطایی را شناسایی کرد٬ از طریق ایمیل اخطارهایی را برای شما ارسال می کند. به کمک همین اخطارها٬ باید سریعا برای رفع مشکلات به وجود آمده اقدام کنید.

این گزینه از شما می خواهد که فایل ارائه شده در پنجره تأیید را دانلود کرده سپس آن را در وب سایت خود آپلود کنید. اگر با نحوه انجام این کار آشنایی ندارید از توسعه دهنده وب سایت خود کمک بگیرید. پس از بارگذاری، روی تأیید کلیک کنید تا فرآیند تأیید تکمیل شود و ببینید که پذیرفته می شود یا خیر. اگر پذیرفته نشود، می‌توانید با انتخاب Potential errors آن را عیب‌یابی کنید. گوگل سرچ کنسول یک ابزار رایگان و ارزشمند ارائه شده توسط گوگل است که جزو ابزارهای ضروری سئو است.

در این صفحه نمودارهای کلی کلیک برای صفحات و روند تغییرات تعداد کلیک در طول زمان نمایش داده می‌شود. در ادامه همین صفحه بخش‌های دیگری نظیر Indexing Experience و Enhancement وجود دارد. هریک از این بخش‌ها در کنسول جستجوی گوگل دارای توضیحات مفصلی هستند که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم. در صورتی که دانش فنی لازم برای اضافه کردن رکورد DNS را ندارید می‌توانید متن کپی شده را برای پشتیبانی هاست خود ارسال کنید و از آن‌ها برای ایجاد رکورد مورد نظر کمک بخواهید. همچنین در صورتیکه از CDN استفاده می‌کنید باید رکورد DNS را در کنترل پنل CDN اضافه کنید.

به این ابزارها Legacy tools میگن، پس برای استفاده کامل از سرچ کنسول لازمه که سایت را از دو طریق ثبت کنیم. شاید ساده به نظر برسد اما برخی از کارشناس های سئو برای اعمال چند تغییر ساده در سرچ کنسول سایت از شما مبالغی را دریافت خواهند کرد که می توانید با آموختن این آموزش ها جلوی چنین پرداخت هایی را بگیرید. از سال ۱۳۹۴ شروع به‌کار کردیم و هدف ما کمک به شما برای ساخت یک کسب‌و‌کار اینترنتی موفق است. اما چطور؟ بهترین ابزار طراحی سایت دنیا را ساخته‌ایم که بیش از ۱۵۰۰۰ وب‌سایت از آن استفاده می‌کنند. درصورتی‌که همچنین صفحه‌ای نمایش داده نشد، شما با یک یا چند خطا مواجه شده‌اید که با کلیک بر روی آن‌ها می‌توانید توضیحات مربوط به خطاها را ببینید و در مورد شیوه‌ی حل آن‌ها اطلاعاتی به‌دست آورید. این بخش برای سایت‌های فروشگاهی و سایت‌هایی است که کالا هایی را برای فروش در سایت خود می‌گذارند مناسب است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر درمورد بحث نقشه سایت و نحوه اتصال آن به سرچ کنسول می توانید به مقاله سایت مپ مراجعه کنید. گزارش بودجه خزش به شما نشان می‌دهد ربات گوگل کی و چگونه از سایت شما بازدید می‌کند. کم بودن نرخ خزش باعث می‌شود مطالب سایت با تاخیر در گوگل ایندکس شود. هرچه گوگل از سایت شما بیشتر بازدید کند عملکرد سئو سایت شما بهتر خواهد بود. با کلیک روی گزینه NEW در کنار تاریخ می‌توانید از ۵ نوع فیلتر دیگر استفاده کنید.

با توجه به نحوه عملکرد گوگل تگ منیجر، تایید مالکیت از طریق آن را می‌توان یکی از بهترین روش‌های ممکن دانست. در صورتی که از قبل وب‌سایت را به گوگل تگ منیجر متصل کرده‌اید، کافی است با کلیک گزینه verify در کسری از ثانیه مالکیت خود را تایید کنید. داده های شخصی شما برای پشتیبانی از تجربه شما در این وب سایت، برای مدیریت دسترسی به حساب کاربری شما و برای اهداف دیگری که در حفظ حریم خصوصی ما شرح داده می شود مورد استفاده قرار می گیرد. این عدد نشان دهنده مجموع دفعات نمایش وب سایت شما در نتایج جست و جو می‌باشد. میزان این عدد برای قسمت‌های مختلف محتوا از جمله متن، تصویر، ویدئو و … متفاوت است. با کلیک بر روی این بخش می‌توانید از 5 نوع فیلتر دیگر نیز استفاده کنید.

سپس وارد قسمت عمومی افزونه یواست شده و بر روی سربرگ ابزارهای وب مستر کلیک کنید. تگ کپی شده را در قسمت نمایش داده شده در شکل زیر کپی کرده و سپس گزینه verify را بزنید. اینجا در راه‌دیجیتال برای شما درس‌های سرچ کنسول را به ترتیب منظم آماده کرده‌ایم و هم‌اکنون می‌توانید آموزش سرچ کنسول را آغاز کنید. گوگل سرچ کنسول بخش‌های بسیار متنوعی دارد که در درس‌های بعدی تمامی آن‌هارا مطالعه خواهید کرد. ما به شما پیشنهاد می کنیم تا به شکل منظم این قسمت را بررسی کرده تا متوجه اخطار و خطاهای موجود که برای سایتتان ظاهر شده اند٬ بشوید. شما می توانید با انجام تجزیه و تحلیل های لازم٬ به طور دقیقتر متوجه شوید که یک خطا دقیقا چه URL خاصی را تحت تاثیر خود قرار داده است.

ریچ اسنیپت‌ها یا همان ستاره‌هایی که زیر متا دیسکریپشن نتایج جست‌وجو ظاهر می‌شوند، میانگین امتیازات کاربران به یک صفحه را نشان می‌دهند. استفاده از این قابلیت در صفحات سایت به کاربران کمک می‌کند تا سریع‌تر و بر اساس نظرات سایرین به صفحه شما اعتماد کنند. گزارش‌های مربوط به این ابزار را هم می‌توانید در بخش Review Snippets کنسول گوگل مشاهده کنید. در ابتدا حجم داده‌ها اندک خواهد بود، ولی پس از گذشت چند روز، داده‌ها به نمایش درمی‌آیند. با ثبت سایت خود در گوگل سرچ کنسول، می‌توانید با یک کلیک وارد آن شده و عملکرد سایت خود را مشاهده کنید. آموزش گوگل سرچ کنسول یکی از خدمات مجموعه سئو موشک است که با تمام جزئیات به صورت رایگان در اختیار علاقه‌مندان به سئو قرار داده شده است.

علاوه بر این، سرچ کنسول به شما این امکان را می‌دهد که به سادگی خطاهای امنیتی و مشکلات مربوط به تجربه کاربری را شناسایی کنید. با اطلاعات دریافتی از این ابزار، به راحتی می‌توانید تنظیمات و محتوای وب‌سایت خود را بهینه کنید و تجربه بهتری را برای کاربران فراهم سازید. گوگل سرچ کنسول یک نمای کلی از معیارهای مرتبط با عملکرد جستجو و تجربه کاربر را ارائه می‌دهد تا به وبمستران کمک کند از طریق تشخیص نقاط ضعف، وب‌سایت خود را بهبود داده و ترافیک بیشتری تولید کنند. اگر آدرس نقشه سایت خود را به گوگل سرچ کنسول معرفی نکرده‌اید طبق توضیحات زیر پیش بروید. برای استفاده از ابزار URL inspection وارد گوگل سرچ کنسول خود شوید و روی عبارت URL inspection کلیک کنید.

در قسمت اول آموزش سرچ کنسول توضیحی کلی بر این ابزار ارائه دادیم و بعد از به قدم های اول را مرور کرده ایم. این گزارش شامل اطلاعاتی در مورد محتوا و تبلیغاتی می‌شود که کاربران آنها را می‌بینند. از این گزارش برای آنالیز و تحلیل تبلیغات درون وب‌سایت استفاده می‌شود. همچنین می‌توان مشکلات و ارور های به وجود آمده را شناسایی و حل کنیم. این ابزار گوگل سرچ کنسول که توسط google تعیین‌شده است، این قابلیت را به شما می‌دهد تا بتوانید به‌راحتی مشخص کنید که چه پارامترهایی توسط ربات‌های گوگل باید نادیده گرفته شوند.

اگر از سئو کلاه سفید استفاده می‌کنید، جای هیچ نگرانی نیست و با نمایش یک تیک سبز و عبارت «هیچ مشکل امنیتی یافت نشد» خیالتان راحت خواهد بود. اما در صورت مشاهده هرگونه هشدار در این بخش، باید سریعاً برای رفع آن اقدام کنید. اطلاعات مربوط به اسکیما ویدئوهای سایت‌تان را می‌توانید در بخش Videos مشاهده کنید. Google Tag Manager یک ابزار بسیار کاربردی است که هدف اصلی آن مدیریت همه تگ‌ها بدون اضافه کردن کدی به سایت و انتقال داده‌های وب‌سایت به ابزارهای دیگر است. اگر شما هم با این مشکل مواجه هستید، میتوانید بر روی لینک زیر کلیک کنید تا نحوه رفع خطای index request rejected را به صورت حرفه ای یاد بگیرید.

سرچ کنسول امکانات بی نظیر دیگری نیز در اختیار کاربران قرار می دهد که در ادامه هر کدام را به صورت مفصل، بیان کرده ایم. این گزینه در سرچ کنسول گوگل شامل مواردی است که تجارب تبلیغاتی مخرب و تبلیغات و اعلان‌های توهین آمیز را گزارش می‌دهد. همچنین می‌توانید با استفاده از این بخش متوجه شوید که کدام بخش از وب سایت شما باعث کاربری نادرست می‌گردد. اطلاعاتی که در بخش Performance سرچ کنسول گوگل نشان داده می‌شود به صورت یک نمودار مطابق با شکل زیر است. در صورت نیاز می‌توانید بازه زمانی را تغییر دهید و آمار مشاهده شدن محتوای وب یا چندرسانه‌ای را به صورت جدا و یا مقایسه‌ای بدست آورید. نقشه سایت فهرست کاملی از صفحه‌ها و اطلاعات موردنیاز درباره آن‌ها است که به گوگل کمک می‌کند صفحه‌های جدید و محتواهایشان را سریع‌تر کراول و ایندکس کند.

از این بخش از سرچ کنسول گوگل اطلاعات بسیاری درباره لینک ‌دهی داخلی و خارجی دریافت خواهید کرد. در این قسمت از لینک‌هایی که از سایت‌های دیگر برای سایت شما ایجاد می‌شود و همچنین تعداد لینک ‌سازی‌های داخلی مطلع می‌شوید. به این ترتیب می‌توانید ارتباط و تعامل وب‌ سایت خود با وب -سایت‌هایی که بیشترین لینک را به شما داده‌اند گسترش دهید تا نتایج بهتری در جستجوی گوگل کسب نمایید. همچنین با بررسی ساختار و محتوای صفحاتی که بیشترین لینک را دریافت نموده‌اند، می‌توانید به یک استراتژی مفید درباره اینکه چگونه صفحات سایت را طراحی نمایید و چه محتوایی ارائه دهید، دست بیابید. دیسکاور گوگل سرچ کنسول، صفحه‌‌های سایت را بر اساس معیارهای خاص خود نمایش می‌دهد و برخلاف جستجوی معمولی، رتبه‌بندی براساس کلمات کلیدی نیست.

با این حال، GSC هیچ ایده‌ای در مورد ارزش لینک‌های خارجی شما به شما نمی‌دهد. برای فهمیدن این موضوع، باید از ابزاری دیگر مثل Link Explorer از Moz استفاده کنید که اعتبار سایت‌های مختلف را تخمین می‌زند. این گزارش فهرستی از داده‌های ساختار یافته‌ای است که در سایت شما پیدا شده است، اما به دلیل خطای جدی در سینتکس، قابل تجزیه‌وتحلیل نیست. نوع موردنظر داده‌ ساختاریافته (مانند رویداد و…) به دلیل خطای تجزیه قابل تشخیص نیست. پس اگر در این گزارش صفحه‌هایی با پروتکل HTTP می‌بینید، باید اقدامات لازم برای تبدیل آن‌ها به HTTPS را انجام دهید. این مشکل می‌تواند به دلیل گواهی‌نامه‌ امنیتی نامعتبر بوده یا شاید تنظیمات انتقال خودکار از HTTP به HTTPS به‌درستی انجام نشده باشد.

برای این کار طبق تصویر زیر روی بخش Removals کلیک می‌کنیم و سپس روی گزینه‌ی New Request کلیک می‌کنیم. حال صفحه‌ای به ما نشان داده می‌شود که در کادر مربوطه url صفحه‌ای که می‌خواهیم حذف کنیم را می‌گذاریم و گزینه‌ی اینتر را فشار می‌دهیم. در مرحله‌ی بعدی شما باید به گوگل اثبات کنید که وب‌سایت متعلق به شما می‌باشد. اما درصورتی‌که نمی‌توانید از این روش استفاده کنید، می‌توانید از روش‌های دیگر که در ادامه به شما آموزش می‌دهیم، استفاده کنید. در شیوه‌ی دوم نیز دوباره نام دامنه خود را در باکس قرارگرفته در بخش Domain وارد کرده و سپس روی دکمه Continue کلیک می‌کنید.

البته هنوز نمی توانید متوجه شوید که این عبارت کلیدی موجب بالا آمدن کدام صفحه در نتایج گوگل شده است. پس از ورود به حساب کاربری سرچ کنسول، با یک داشبورد جامع و کاربردی مواجه خواهید شد. این داشبورد شامل اطلاعات کلیدی درباره عملکرد وب‌سایت شما در نتایج جستجو است. شما می‌توانید تعداد کلیک‌ها، نمایش‌ها و همچنین موقعیت‌های وب‌سایت خود را مشاهده کنید. این داده‌ها به شما کمک می‌کند تا روند ترافیک وب‌سایت خود را در طول زمان بررسی کنید و تغییرات بالقوه را شناسایی کنید.

یعنی دستورالعمل یا مقالات بیشتری در مورد غذاهای ایرانی خوشمزه بنویسید. گوگل سرچ کنسول مثل یک ناظر در اتاقی پر از مانیتور است که از زوایای مختلف وب‌سایت شما را زیر نظر دارد. ناظری که به شما می‌گوید کاربران از کجا می‌آیند، چه چیزی را جستجو کردند و به چه نتیجه‌ای رسیدند. اگر می‌خواهید با این ناظر همه‌فن‌حریف که راز رسیدن به جذب ترافیک و صفحه اول گوگل را در جیب خود دارد، بیشتر آشنا شوید، خواندن این مقاله از آموزش سرچ کنسول به شما کمک خواهد کرد. در این مقاله از مدیریت محتوا بلاگ پارس پک قصد داریم ته‌وتوی رابطه بین سرچ کنسول و گوگل با سایتتان را درآوریم. برای ثبت نقشه سایت در گوگل سرچ کنسول از منوی سمت چپ گزینه «Sitemaps» را انتخاب کنید.

سرچ کنسول یک گزارش نقشه‌سایت ارائه داده و یک راه آسان نیز برای انتشار آن فراهم کرده است. نقشه سایت برای وب‌سایت‌های بزرگ و وب‌سایت‌هایی که به صورت مکرر محتوای جدید منتشر میکنند و خزش آن‌ها دشوارتر است، مفید است. در گام اول باید کلمات کلیدی را پیدا کنید که جستجوی بالایی دارند و شما هم صفحات بهینه‌ شده‌ای برای آن دارید اما رتبه مناسبی در آن ندارید. وقتی که هر چهار معیار (نمایش‌ها، کلیک‌ها، میانگین CTR و میانگین موقعیت) به صورت ترکیبی نمایش داده می‌شوند، نمایی معنادار از عملکرد وب‌سایت ارائه می‌دهند. در هر دو شرایط بهترین کار این است که مجددا محتوای صفحه را به دقت بررسی کنید چرا که ممکن است این وضعیت نشانگر یک شکاف محتوایی در وب‌سایت باشد.

شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر درمورد بخش performance به مقاله ” آموزش performance ” مراجعه کنید. در قسمت Security نیز در صورتی که سایت شما مشکلات امنیتی داشته باشد به شما اخطار داده خواهد شد. برای کاربران Yoast SEO، پیشنهاد ما استفاده از روش ‘HTML tag’ می باشد. 3- در قسمت Search Console به پایین بروید و روی دکمه Adjust Search Console کلیک کنید. Reporting view را در Analytics انتخاب کنید و فراموش نکنید که آن را ذخیره کنید.

در نهایت کد رکورد مشخص شده را کپی کنید و به پنل هاست خود مراجعه کنید. در بخش Countries کشورهایی که جستجو از آن اتفاق می‌افتد لیست می‌شود و شما می‌توانید ببینید آمار جستجو از کدام کشورها صورت گرفته است. لازم به ذکر است برخی کاربران ممکن است با وی پی ان وارد سایت شوند؛ پس گزارش‌های این بخش قابل اعتماد نیستند. در این قسمت از Search Console، اطلاعات مفیدی از آخرین تغییرات و وضعیت موارد بالا را مشاهده می‌کنید. مسلم است اگر بخواهید دقیق‌تر به سایتتان نگاه کنید، نیاز است هر بخش را به‌طور جداگانه آنالیز کنید.

افزایش رتبه سایت هم یکی از دغدغه‌های امروز وبمستران است که برای شروع می‌توانید به کمک ۲ ابزار رسمی یعنی گوگل سرچ کنسول و گوگل آنالیتیکس آمار سئو سایت خود را مشاهده کنید. گوگل ابزارهای مختلفی را برای آنالیز و جمع آوری داده های سایت پیشنهاد کرده است. شما حتما تا الان درباره ی تحلیل گر گوگل و کنسول جستجوی گوگل چیزهایی شنیده اید. این دو٬ ابزارهایی هستند که گوگل به صورت رایگان در اختیار همه کاربران خود قرار داده است که آمارهای ارزشمندی درباره ی وب سایتتان به شما ارائه می کند. سرچ کنسول از ابزارهایی برخوردار است که به شما کمک می‌کند تا استراتژی‌های سئوی خود را بهینه کنید.

اگر می‌خواهید خودتان دست به کار شوید، باید یک فایل XML استفاده بسازید. این راهنما به شما نحوه نصب و پیکربندی گوگل سرچ کنسول را آموخت و چگونگی بررسی گزارش‌های مختلف موجود در این ابزار قدرتمند را توضیح داد. اگر با مطالعه این راهنما موفق شدید گوگل سرچ کنسول را نصب کنید به شما تبریک می‌گوییم. از اینجا به بعد شما وظیفه استفاده و بهره گیری از گزارش‌های مختلف موجود در سرچ کنسول را خواهید داشت. گوگل سرچ کنسول مهم‌ترین ابزار متخصصین سئو و دیجیتال مارکترها برای بررسی وضعیت سئو سایت می‌باشد. استفاده مستمر از این ابزار و تحلیل داده‌های موجود در سرچ کنسول باید به یک امر روزمره در فرآیندهای مربوط به سئو سایت شما تبدیل شود.

ارتباط با گوگل از طریق این بخش انجام می شود، شما از این طریق می‌توانید نظرات و پیشنهادهای خود را به تیم search console google ارسال کنید. برای این کار روی Submit feedback کلیک کرده و با صفحه‌ی زیر مواجه می‌شوید، کافی است نظر و پیشنهاد خود را با ضمیمه کردن یک اسکرین شات در کادر مربوطه بگذارید و سپس روی کلمه‌ی send کلیک کنید. اگر با عبارت  url is not on Google مواجه شدید، این یعنی این‌که گوگل این صفحه از سایت شمارا ایندکس نکرده است. برای ایندکس کردن آن روی request indexing‌ کلیک کنید تا درخواست ایندکس شدن صفحه موردنظر به گوگل ارسال شود. اگر شما می‌توانید کد html خود را ویرایش کنید می‌توانید از شیوه‌ی HTML tag استفاده کنید.

در ادامه به بررسی یکایک خدمات و آموزش کار با گوگل سرچ کنسول و توضیح بخش های مختلف پنل آن می پردازیم. برای استفاده از این روش گزینه Domain name provider را انتخاب کنید سپس TEXT ارائه‌شده در گوگل سرچ کنسول را کپی کنید بعد از آن وارد وارد کنترل پنل هاست خود شوید و باید یک رکورد TXT تعریف کنید. آشنایی با بخش های مختلف سرچ کنسول گوگل، استفاده از این ابزار کاربردی را آسان می کند. نظر شما درباره سرچ کنسول گوگل چیست؟ آیا از این ابزار برای تحلیل سایت خود استفاده می‌کنید؟ تجربیات و نظرات خود را در بخش دیدگاه‌ها با ما به اشتراک بگذارید. گوگل آنالیتیکس به شما نشان می‌دهد که چه تعداد از بازدیدکنندگان سایت به مشتری تبدیل شده‌اند، درحالی‌که سرچ کنسول به بررسی عواملی می‌پردازد که بر این تبدیل‌ها تاثیر می‌گذارند. به عبارتی، آنالیتیکس بر نتایج تمرکز دارد، درحالی‌که سرچ کنسول عوامل موثر بر نتایج را مورد بررسی قرار می‌دهد.

یکی دیگر از گزارش‌های مهمی که در گوگل سرچ کنسول است، گزارش مربوط به Web Tools یا ابزارهای وب است. این بخش شامل موارد زیر می‌شود Ad Experience Report، Abusive Experience، Testing Tools، Other Resources است که در تصویر زیر قابل‌مشاهده است. با استفاده از این بخش می‌توانید اطلاعاتی دقیق درباره وضعیت crawling و ایندکس شدن صفحات وب‌سایت خود به‌دست آورید. همچنین از طریق ابزار fetch as google که در این بخش قرارگرفته، درخواست ایندکس شدن صفحه موردنظر خود را به گوگل ارسال کنید. در این قسمت می‌توانید تعداد کلیک‌ها و impressions را برای هرروز مجزا ببینید.

امکان بررسی و مقایسه عملکرد سایت در گوگل در بازه‌های زمانی مختلف وجود دارد. گوگل سرچ کنسول حداکثر ۱۶ ماه داده‌های مربوط به عملکرد سایت در گوگل را ذخیره می‌کند. در این قسمت هم مانند «فیلتر بر اساس نوع جستجو» امکان مقایسه عملکرد سایت در بازه‌های زمانی مختلف با یکدیگر وجود دارد. نقشه سایت XML مثل یک نقشه ی راه می باشد که برای تمامی صفحات وب سایتتان اهمیت بالایی دارد. در تب نقشه سایت XML که در کنسول جستجوی گوگل وجود دارد٬ می توانید به گوگل اطلاع دهید که در وب سایت شما٬ نقشه سایت XML کجا قرار دارد. حالا که شما حساب کاربری خود در کنسول جستجوی گوگل را ایجاد کرده اید٬ قدم بعدی چیست؟ اکنون زمان آن است تا برخی از داده های سایت خود مورد بررسی قرار بدهید.

در این قسمت می‌توانید تعداد دفعاتی که سایت شما یا صفحه‌ای از آن در نتایج جستجوی گوگل نشان داده شده است را مشاهده کنید. این گزینه همچنین به شما نشان می‌دهد که سایت شما چند بار به خاطر کلمه‌های کلیدی استفاده شده در نتایج جستجوی گوگل ظاهر شده است. در بخش‌ زیرین این باکس جست‌وجو هم لینک‌های پربازدید و مرتبط با عبارت جست‌وجوی کاربران قرار می‌گیرد. ممکن است با وجود اضافه کردن این فیلد به سایت‌تان در حین جست‌وجو، سرچ‌باکس را مشاهده نکنید. با وجود مشاهده نکردن آن در نتایج جست‌وجو، همچنان می‌توانید جزئیات مربوط به اسکیما کادر جست‌وجو را در بخش Sitelinks Search Box سرچ کنسول مشاهده کنید.


https://daroromiekojast.ir/who-is-the-best-seo-in-urmia/