
کمک دولت های منطقه در مبارزه با COVID; به دنبال کمک های مالی
میسور/Mysuru:برای اولین بار در 29 سال میسور Grahakara Parishat (MGP) انجام آن جلسه ماهانه آنلاین در آوریل.12 در نظر COVID-19 مستند. این حرکت بسیار قدردانی توسط اعضاء حاضر در جلسه.
اعضای آگاهانه در مورد اقدامات انجام شده توسط MGP برای کمک به دولت های منطقه برای مبارزه با این بیماری همه گیر که شامل تولید و توزیع sanitisers به همه Pourakarmikas و پلیس با کمک MCC.
در همه 850 بطری 200 میلی لیتر sanitisers توزیع شد و 10 شیمیایی سم پاش اهدا شد به دولت های منطقه به انجام ضد عفونی در ایستگاه راه آهن شهرستان و شهری زیر اتوبوس می ایستد و بازار شهر.
MGP همچنین تسهیل در تهیه حرارتی اسکنر برای دولت های منطقه با کمک SJCE-گام در هزینه های اسمی از Rs. 3,500 برابر قیمت بازار تومان. 20,000.
MGP پذیرش کمک های پولی برای مبارزه با COVID-19 و کمک به نیازمندان در طول مستند. عمومی می تواند کمک به MGP حساب بانکی آنلاین و انتقال [شماره حساب 54004561993 نام: میسور Grahakara Parishat, IFSC کد:SBIN0040272] با توجه به آزادی مطبوعات از MGP ،
tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.net
مقالات مشابه
- کفش های برتر برای فصل بهار و تابستان
- آشنایی با تاریخچه کاشی و سرامیک - همشهری آنلاین
- Montuori دادخواستها توکسبری selectmen در شهر پروژه هزینه های یخ
- 'همه چیز در مورد سازگاری': رستوران های محلی منعکس کننده در هفته اول صندلی در فضای باز
- چه کارهایی در تخصص وکیل خانواده است؟
- 30 آهنگ راک به این روز پدر
- روشهای عمل لیپوساکشن متنوع است
- میوه خشک کن چیست؟
- سالمندان خداحافظی خود را به سازمان های دانشجویی
- کفش مک کویین با چه چیزهایی بهترین ترکیب می شود؟