Charlebois: آیا نمی شود فریب خورده COVID-19 'مواد غذایی تقلب'
محتوای مقاله در ادامه
محصول دسته ها اغلب تحت تاثیر مواد غذایی تقلب در روغن ماهی, غذاهای دریایی و محصولات گوشت این نوع از مواد غذایی اغلب هدفمند توسط جنایتکاران. ادویه جات ترشی جات و مایعات نیز بسیار هدفمند زمانی که بازار قرارداد. عسل و آب میوه های ارگانیک, محصولات غذایی نیز اغلب تحت تاثیر تقلب در طول یک بحران اقتصادی است. ما باید هوشیار باشیم. و اگر شما گمان می برند چیزی است که شما می توانید گزارش ایمنی مواد غذایی و یا برچسب زدن حادثه به کانادا آژانس بازرسی مواد غذایی که در حال حاضر بودجه سخاوتمندانه برای مبارزه با تقلب.
در نهایت بدون غیر قانونی بودن کاهش مقدار فروش در هر مورد بدون تغییر قیمت یکی دیگر از پدیده به سازمان دیده بان. شناخته شده به عنوان "shrinkflation" شما در معرض خطر دیدن مقدار از محصولات مختلف کاهش و یا حجم محصول کاهش می یابد بدون قیمت در حال تغییر است. برای مثال به جای گرفتن 500 گرم محصول شما دریافت 400 گرم از همان محصول بدون کاهش قیمت. وجود دارد تجدید حیات از موارد مانند این که هزینه ها را افزایش دهد.
مواد غذایی تقلب شده است در اطراف برای هزاران سال. این چیزی جدید است. با بهتر تشخیص فن آوری و با نظارت بیشتر اعمال ما می توانیم خودمان را بهتر است. دولت در مواظب هستند اما به عنوان مصرف کنندگان پس باید ما.
Sylvain Charlebois است که مدیر ارشد کشاورزی-مواد غذایی آنالیز آزمایشگاه در دانشگاه Dalhousie.
tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im