تابستان امسال میزبان یک mocktail حزب

ساخت الکل, کوکتل می تواند به عنوان ساده به عنوان باز کردن می توانید از ترکیب ماری خونین اما با کمی بیشتر همت خانه متصدی بار می توانید ایجاد و خوشمزه, طراوت و جذاب می نوشد.

در سال های اخیر چندین شرکت را معرفی الکل-رایگان “ارواح” مانند Seedlip انگلیسی با نام تجاری از مجتمع های گیاهی و ادویه دروغ است. از استرالیا چنگ است یک نام تجاری جدید از stand-ins برای ویسکی مالت رم, gin, لیکور قهوه ایتالیایی-سبک aperitifs و بیشتر در بطری های فانتزی (به نام آن کشور را lyrebird). روح الکل-رایگان “بوربن” از کنتاکی, برنامه ریزی شده است برای ضربه زدن به بازار هر روز. همه از این متمایز بودن مقطر ظاهرا آنها را نزدیک به چیزی واقعی است.

اما بدون سرمایه گذاری در این “غیر ممکن است boozes,” وجود دارد راه های بسیاری برای ایجاد پیچیده mocktails. برخی مانند unspiked جهان وطنی است که به شرح زیر می توان ساخته شده توسط پارچ به خدمت بیش از یخ و افزایش هر کسی پیک نیک تابستانی از جمله کودکان. (برای کسانی که اصرار دارند شما همیشه می توانید ارائه ودکا در سمت.)

یکی نسبتا غیر معمول آیتم است که ارزش سرمایه گذاری در verjus الکل-رایگان آب میوه نارس انگور سبز معمولا ساخته شده از wineries. در آن خفیف تر است ایستاده در سرکه (شراب سرکه ها را کمی الکل). اما در یک لیوان صدر با نوشابه و یا خوب تونیک آب و spritz آهک آن را می شود آسان حزب نوشیدنی. آن می تواند جایگزین رم در موخیتو یا cachaça در caipiriña.

عالی verjus ساخته شده است Wölffer املاک تاکستان در Sagaponack n. y. اما دیگران وجود دارد.

Verjus کمک اسیدیته یک جزء حیاتی در یکی از نوشیدنی. لیمو و دیگر مرکبات و مصرف آب آناناس همچنین ارائه جذاب اسید. طعم تلخ و puckery تانن است که شما در بسیاری از سیاه و سفید و برخی از چای سبز و میوه ها مانند تمشک گیلاس و زغال اخته مهم هستند بیش از حد. آنها کمک به طعم شیرینی از بسیاری از mocktails.

نوشیدنی معمولا خواستار ودکا ساده ترین به غیر الکلی از آنجا که روح می افزاید: کمی و یا بدون عطر و طعم برای شروع با. یک قطع مسکو قاطر برای مثال به سادگی آبجو زنجبیل و آهک در خدمت بیش از یخ; در آن طول می کشد در کوکتل حزب جذبه اگر در خدمت سنتی مس لیوان. به طور مشابه, faux kir رویال زیر شایسته شامپاین فلوت است.

استفاده از ظروف مناسب افزایش هر نوشیدنی نه فقط کسانی که با الکل. و سخاوتمندانه با garnishes.

COS-مسخره

زمان: 15 دقیقه

عملکرد: 2 نفر

مواد تشکیل دهنده
• 1/4 فنجان سویل (تلخ) مارمالاد پرتقال

• آب از 1 لیمو ترش

• 1/2 فنجان آب آلبالو

• لیمو تاب برای چاشنی زدن

مراحل

1. جای مارمالاد در یک صافی بیش از یک کاسه کوچک. به تدریج با اضافه کردن 2 قاشق غذا خوری آب جوش به شما به عنوان نیروی ژله, نه لایه برداری از طریق صافی. این است که خود را مارمالاد شربت. شما باید 4 قاشق غذاخوری. آن را هم بزنید.

2. جای مارمالاد شربت را در یک لیوان مخلوط. اضافه کردن آب آهک, آب آلبالو و یخ. به خوبی هم بزنید.

3. فشار به دو سرد ریشه کوکتل و چاشنی زدن با تاب. اگر مورد نظر, این نوشیدنی می تواند خدمت در سنگ در شراب جام.

فاکر

زمان: 10 دقیقه

عملکرد: 4 نفر

مواد تشکیل دهنده

• 1/2 پاینت تازه تمشک یا توت سیاه و تمشک

• 16 اونس ginger ale خوب سرد

مراحل

1. کنار 8 تا از بهترین ها برای چاشنی زدن. نیروی بقیه از طریق یک غربال برای حذف دانه. شما باید در مورد یک چهارم فنجان توت purée.

2. به آرامی تقسیم آل زنجبیل در میان 4 شامپاین فلوت. اضافه کردن یک قاشق غذاخوری توت purée به هر یک بدون تکان دهنده. چاشنی زدن هر, نوشیدن با یک زن و شوهر از تمام انواع توت ها در یک خلال دندان یا سیخ چوبی و خدمت می کنند.

SOUCHONG ترش

زمان: 10 دقیقه

عملکرد: 1 خدمت
مواد تشکیل دهنده

• 1/4 فنجان قوی دم lapsang souchong چای سرد به دمای اتاق

• 4 قاشق چایخوری شربت افرا

• خرج کردن تازه زمین فلفل سیاه و سفید

• 1 قاشق غذا خوری آب لیمو

• 1 قاشق چای خوری سفیده تخم مرغ ارگانیک پاستوریزه و یا بازسازی

• 1/2 خلال پرتقال

• عرق البالو گیلاس, ترجیحا با کیفیت خوب نه خوابانده شده در الکل

مراحل

1. ترکیب چای و شربت افرا و فلفل و آب لیمو در شاکر کوکتل با یخ. لرزش. اضافه کردن سفید تخم مرغ و دوباره با شور و نشاط.

2. محل یک زن و شوهر از اینچ-میدان یخ یا یکی یکی بسیار بزرگ در یک قدیمی شیشه ای و فشار کوکتل بیش از یخ. چاشنی زدن با خلال پرتقال و گیلاس و خدمت می کنند.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de