بازگشایی کانادا: Saskatchewan صنعت مهمان نوازی هنوز هم با چالش های

محتوای مقاله

بر خلاف دیگر میله رجینا را Bushwakker دم میخانه ندارد صفحه نمایش تلویزیون.

“ما واقعا سعی کنید برای تشویق مردم به گرد هم می آیند و صحبت چهره به چهره مانند انسان” گفت: اعطای Frew, Bushwakker نوار manager.

مشتریان یک بار دیگر تعامل در Bushwakkers, اما آنها خیلی بیشتر گسترش یابد. به عنوان بخشی از قوانین و مقررات جاری رستوران ها و کافه ها تنها می تواند پر کردن سالن خود را به 50 درصد ظرفیت و باید حفظ دو متر فیزیکی فاصله بین ناهار خوری ،

Frew گفت: کسب و کار آغاز شده آهسته که میخانه بازگشایی در ژوئن 8, اما به طور پیوسته دید تا یک بار آخر هفته نورد در اطراف.

در Saskatoon, Amigos Cantina مدیر جیم کلارک گفت که در حالی که takeout سفارشات همچنان ثابت و تعداد زیادی از مردم ناهار خوری در شده است “متوسط.”

“وجود دارد بسیاری از مردم که علاقه مند به نشستن در یک رستوران, من احساس می کنم” گفت: کلارک.

با توجه به یک رستوران کانادا نظرسنجی منتشر شده در ژوئن 11, شش نفر از 10 رستوران عامل در از دست دادن. بیست و دو درصد از تک موقعیت صاحبان و 15 درصد از چند محل صاحبان فقط شکستن حتی.