محتوای مقاله

به عنوان درجه حرارت گرما و ساسکاچوان وارد چهارمین ماه تحت pandemic محدودیت کارمایکل توسعه هنوز هم از دیدن یک نیاز رو به رشد برای آن ناهار و برنامه های مسکن.

“اصلی ترین چیزی که ما قادر به دیدن است … که در آن خطوط در حال گرفتن دیگر” راشل Berenyi مدیر توسعه و سرپرست و مدیر اجرایی به صورت کارمایکل گفت: سازمان ناهار روزانه خطوط.

جامعه همچنان به حمایت این سازمان با اهدای مواد غذایی Berenyi گفت: اما این سازمان هنوز در تلاش برای نگه دارید تا با تقاضا به دلیل COVID-19 محدودیت.

“ما در یک نقطه در حال حاضر که در آن مواد غذایی خود را دیگر به عنوان یک مسئله … اما ما لازم نیست که کارکنان به اندازه کافی در آشپزخانه برای آماده سازی وعده های غذایی به اندازه کافی برای دیدار با این تقاضا” او گفت:.

تعداد محدودی از کارکنان در آشپزخانه است و بخشی از کارمایکل را COVID-19 احتیاطی که محدود کردن تعداد داوطلبان در ساختمان در یک زمان.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de